Heijmans

Eemskwartier – Leven op de kade

UITGELICHT: DE STADSWONINGEN
De 3-woonlaagse Stadswoningen hebben een prima ligging, met een tuin op het westen. Door de unieke voorzijde van de woningen, met geïntegreerd bankje en Frans balkon, ontstaat een echte stadse uitstraling. Ook zijn er verschillende indelingsvarianten mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra badkamer. Alle woningen krijgen een royale uitbouw van 2,40 meter. De Stadswoningen beschikken over 2 parkeerplaatsen in de directe nabijheid.

  • Tuin met berging en achterom
  • Hoogwaardig sanitair
  • Op 5 minuten afstand van het centrum

De prijzen van de Stadswoningen starten vanaf € 312.500,- vrij op naam.
De bouw start in oktober 2016.
Meer weten over de beschikbaarheid en uw mogelijkheden? Neem contact op met een van de verkopende makelaars.

De kade langs het Eemskanaal. U proeft er de dynamiek van het leven. Vroeger meerden er de schepen af om te laden en te lossen. Zwaaiende kranen. Handkarren die ratelden over de klinkers. Overal bedrijvigheid. Nu een heerlijke plek om te wonen. Wonen aan het water. Het water dat elke keer weer anders is, maar altijd weer een genot is om over uit te kijken. Denk u in, u doet straks uw balkondeuren open, u haalt diep adem en snuift de zoete geur van water op. Heerlijk. Leven op de kade. Uw eigen kade.

In Eemskwartier komen ca. 170 woningen, verdeeld over vier woningtypen. Het betreft kadewoningen, stadswoningen, hofwoningen en appartementen.

Bent u geïnteresseerd in één van de nieuwbouw appartementen of nieuwbouw woningen van het Eemskwartier in Groningen? Neem dan contact op met een van de makelaars.

7_2.stadswoningen-uitgelicht